OM SIDEN

Billige-mobilselskaber.dk er en overskuelig, troværdig og objektiv sammenligningsside med base i Danmark, som hver eneste dag hjælper danske forbrugere med at finde rundt i den omfattende jungle af mobilselskaber. Vi er derfor ikke selv et mobilselskab, men derimod  en formidler af de mange forskellige mobilselskaber der findes i Danmark, og disses forskelligheder i forhold til taletid, data, priser og andre forhold som er relevante når vi som forbrugere skal skifte mobilabonnement.

Formålet med Billige-mobilselskaber.dk er at give dig, som forbruger, den bedste og mest overskuelige oversigt over de forskellige mobilselskabers priser og abonnementsbetingelser med mere.

Vores team har derfor  lavet en god og let tilgængelig oversigt over de bedste og billigste mobilselskaber, som du kan finde her på siden. Udover at tilbyde en helt gratis sammenligningsoversigt over mobilselskaber og deres abonnementer, så har billige-mobilselskaber.dk også en guide til hvad man skal være opmærksom på når man skal have nyt mobilselskab eller abonnement samt en række artikler om ting der er værd at vide når man skifter mobilselskab.

Vi håber at vores sammenligningside, kan hjælpe dig  bedst muligt og du skal være velkommen til at kontakte os hvis du ligger inde med spørgsmål eller blot  ris/ros – uanset hvad så sætter vi stor pris på al feedback du måtte have.

MED VENLIG HILSEN

//TEAM BILLIGE-MOBILSELSKABER.DK – EN DEL AF RODNET MEDIA

Vi håber at høre fra dig, hvad enten ros eller ris

Vi tilstræber at efterleve den feedback vi får

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.